Kennis en ervaringen
Studentmind is een snelgroeiend landelijk contentplatform voor en door studenten. Studentmind richt zich op de ambitieuze en nieuwsgierige student met een achtergrond in marketing of communicatie. Op Studentmind volgt deze student de marketing en communicatie ontwikkelingen op de voet door toegankelijke blogs geschreven door medestudenten. Daarnaast is Studentmind de helpende hand door échte studentenervaringen te delen die studenten meemaken tijdens hun studie.

Vacatures
Studentmind is een vernieuwende schakel tussen het bedrijfsleven en de ambitieuze student. Studentmind verbindt marcom-studenten met recruiters en werkgevers. Het bereiken van talentvolle studenten wordt door werkgevers en recruiters nog wel eens als een uitdaging gezien. Studentmind is een platform dat een sterke aantrekkingskracht heeft op talentvolle studenten door de combinatie van vakinhoudelijke content en vacatures.

Verbinding
De Studentmindbloggers zijn studenten van verschillende hogescholen en universiteiten uit heel Nederland. Verbinding is een belangrijke kernwaarde van Studentmind. Op dit moment zijn twaalf hogescholen en drie universiteiten vertegenwoordigd door eigen bloggers.

Missie
“Studentmind wil ambitieuze en nieuwsgierige studenten uit heel Nederland samenbrengen om kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren je passie achterna te gaan”